BOOMLIEFHEBBERS GEZOCHT

Boomliefhebbers gezocht

Een belangrijk onderdeel van het project Bomen over Bomen is de BomenKansenKaart. Want je kunt wel leuk praten over het planten van bomen, maar praatjes vullen geen gaatjes! Daarom gaan we in juli en augustus - met vrijwilliger-tweetallen – concrete mogelijkheden voor aanplant van - heel veel! - extra bomen en struiken in kaart brengen in Vught, Helvoirt én Cromvoirt. Wil jij jezelf hiervoor als vrijwilliger inzetten? Meld je dan aan met eventuele voorkeur voor een dorp, wijk of buurt: vermeerduurzamediensten@gmail.com l 06-22123917 (Tiny Vermeer).

In september zetten we alle resultaten op een rij en maken we de actuele bomen kansen kaart. Vervolgens stellen we in oktober plannen op voor nieuwe aanplant: in november – december 2022 én in de jaren daarna. Kortom, aan de slag voor zoveel mogelijk extra bomen en struiken erbij in de openbare ruimte van de gemeente Vught, én snel!

Aanmelden als vrijwilliger
Via mail vermeerduurzamediensten@gmail.com, telefoon of app 06-22123917 (Tiny Vermeer). Graag onder vermelding van je naam, e-mailadres, telefoonnummer en het dorp en eventueel de wijk waar je wilt gaan inventariseren. Je krijgt daarvan een bevestiging. Er vindt een instructie en inspiratie bijeenkomst plaats in alle drie de dorpen en we gaan aan de slag in juli en augustus, met begeleiding op de achtergrond en op afroep.
 

?